Oddsjämförelse widget

Vi har utvecklat ett plugin som gör att du kan lista odds på alla våra matcher och ligor på din/dina egna sidor. Med vår widget så är du igång på bara några minuter och widgeten sköter sig själv.

Använd vårt Wordpress-plugin för oddsjämförelse, eller så klistrar du in en HTML-kod där du vill att din widget ska vara placerad. Wordpress-pluginet installerar du direkt i wordpress och hittar pluginet där du normalt sett hittar dina andra plugins.

Wordpress-plugin

När du har installerat pluginet så är det bara att gå in på Widget-fliken, lägg till "Odds comparison widget" någonstans i vyn där du vill att den ska vara placerad. Sedan skriver du bara in vilken liga eller match du vill visa oddsen för samt max antal matcher du vill visa. På bara några sekunder så visas nu aktuella odds på din egna sida.

Enkelt att inkludera och hantera

Utseendet på Widget som visar odds från MLS (i detta fallet)

HTML-kod (Embedded)

Vill du hellre lägga in din widget manuellt, eller har du kanske inte Wordpress så kan du på ett enkelt sätt bara klistra in motsvarande kod på din hemsida så dyker widgeten upp.

<iframe src="https://www.odds.nu/fotboll/sverige/allsvenskan/embedded?maxEvents=5" width="100%" height="450px" frameborder="0" scrolling="no" seamless="seamless"> </iframe>

Byt bara ut URL:en till iframen till den match eller liga du vill visa, du hittar korrekt URL uppe i adressfältet enligt denna struktur:

odds.nu/{sport}/{land}/{liga}/embedded?maxEvents=5

Om du behöver hjälp med att inkludera widgeten på din hemsida så är det bara att maila till kontakt@odds.nu så hjälper vi dig så fort som möjligt.